KidzEigen

Delen
Therapeut(en)
Steffie Moonen
Telefoon algemeen
06-23299351
Website
Vestiging(en)
Locatie Arnhem
Heijenoordseweg 1
6813 GG Arnhem
06-23299351
Locatie Duiven
Walcherenstraat 5
6922 DB Duiven
06-23299351
Contractgemeente(n)
Arnhem
Doesburg
Duiven
Lingewaard
Overbetuwe
Renkum
Rheden
Rijnwaarden
Rozendaal
Wageningen
Westervoort
Zevenaar
Beschikbaarheid
0-2 weken
3-4 weken
KidzEigen is een persoonlijke en kleinschalige orthopedagogische praktijk waar ouders en kinderen (0 tot 18 jaar) terecht kunnen met alle vragen over de opvoeding, het gedrag en de ontwikkeling van het kind. Bij KidzEigen kunnen gezinnen rekenen op professionaliteit en oprechte betrokkenheid. De vraag van ouders en kinderen staat centraal. Door een stevige theoretische basis en jarenlange ervaring schakel ik snel naar de praktijk van alledag. En dat is merkbaar. Na contact met KidzEigen ervaren ouders en kinderen weer meer plezier in hun dagelijkse leven.

Aanbod
Diagnostiek: Intelligentieonderzoek en handelingsgerichte screening van sociaal-emotionele ontwikkeling en gedrag
Therapie en begeleiding:  Opvoedingsondersteuning en Ouderbegeleiding, Begeleiding m.b.v. Een Taal Erbij (contextuele benadering/ m.b.v. duplo-poppetjes wordt de gezinssituatie uitgebeeld en oude patronen herkend), Kind- en gezinstherapie ReAttach (bij psychische of sociaal-emotionele klachten) en ReAttach voor autisme.
Groepsbijeenkomsten: Voor ouders en professionals worden interactieve workshops, lezingen en trainingen op maat geboden over thema's op het gebied van opvoeding en ontwikkeling.

In Arnhem en Duiven werk ik samen met kinderfysiotherapeuten, een (kinder)diëtiste en logopedisten. Op deze manier kunnen we - indien nodig - de zorg makkelijk vanuit diverse invalshoeken insteken. Handig bij bepaalde vragen, bijvoorbeeld rondom eten, slapen en zindelijkheid.
Beroepsgroep(en)
Psycholoog, orthopedagoog, pedagoog
Registratie(s)
Nederlandse Vereniging van pedagogen en Onderwijskundigen (NVO)
Specialisme(n)
Eetproblemen
Gedragsproblemen
Gezinsproblemen
Ontwikkelingsproblemen 0-4 jaar
Slaapproblemen
Leeftijdsgroep(en)
0-4 jaar
12-18 jaar
4-12 jaar
Taal/Talen
Nederlands
Engels
Kinder- en Jeugdpraktijken Regio Arnhem