FloorPlay Coaching

Delen
Therapeut(en)
Rob Smittenaar
Telefoon algemeen
0630117333
Vestiging(en)
FloorPlay Coaching
Thuishaven 10
6852 DH Huissen
0630117333
Contractgemeente(n)
Arnhem
Doesburg
Duiven
Lingewaard
Overbetuwe
Renkum
Rheden
Rijnwaarden
Rozendaal
Wageningen
Westervoort
Zevenaar
Beschikbaarheid
0-2 weken
3-4 weken
binnen 2 maanden
Logo Rob Smittenaar FloorPlay is ontwikkeld voor kinderen van alle leeftijden met problemen in de sociaal-emotionele ontwikkeling.
Uw jonge kind is onrustig, komt moeilijk in slaap en huilt veel. U begrijpt uw kind niet goed, is moeilijk tevreden te stellen en kan moeilijk alleen gelaten worden.
Uw wat oudere kind speelt liever alleen en steeds op dezelfde manier. De spraakontwikkeling is vertraagd en uw kind maakt minder oogcontact. Deze problemen in de sociaal-emotionele ontwikkeling en gaan geregeld samen met een vertraagde motorische ontwikkeling en een andere zintuiglijke prikkelverwerking, zoals bij haren wassen en tandenpoetsen, schrikken van harde geluiden, ook vaak niet luisteren, weinig of heel veel bewegen.
Wanneer uw kind ouder is, gaat het bezoek aan de peuterspeelzaal of groep één anders dan verwacht. Op visite gaan is lastig, boodschappen doen kan maar kort.

Vaak is niet duidelijk wat de oorzaak is, FloorPlay helpt dan voor meer duidelijkheid.
FloorPlay vindt bij voorkeur en zo mogelijk thuis bij u plaats. U wordt als ouders geholpen om uw vaak jonge kind spelenderwijs te stimuleren tot het maken van contact. Hierbij worden altijd videobeelden gebruikt. (Het is geen videohometraining).

Hoewel FloorPlay ook voor oudere kinderen geschikt is, heeft het de voorkeur om op zo jong mogelijke leeftijd met FloorPlay te beginnen.

Bezoek mijn website voor meer informatie over FloorPlay.

FloorPlay valt onder de ambulante jeugdzorg en wordt vergoed (na verwijzing) door uw gemeente. Er is geen eigen bijdrage.

Beroepsgroep(en)
Vaktherapeut, HBO-therapeut, post-HBO-therapeut
Specialisme(n)
Autisme spectrum problematiek
Emotie-regulatie
Gedragsproblemen
Hechtingsproblemen
Ontwikkelingsproblemen 0-4 jaar
Leeftijdsgroep(en)
0-4 jaar
12-18 jaar
4-12 jaar
Taal/Talen
Engels
Nederlands
Duits
Kinder- en Jeugdpraktijken Regio Arnhem