De Opgroeiwinkel

Delen
Therapeut(en)
Janneke de Heus Orthopedagoog / Systeemtherapeut i.o.
Telefoon algemeen
0618793511
Vestiging(en)
De Opgroeiwinkel
van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
06-18793511
Contractgemeente(n)
Arnhem
Doesburg
Duiven
Lingewaard
Overbetuwe
Renkum
Rheden
Rijnwaarden
Rozendaal
Wageningen
Westervoort
Zevenaar
Beschikbaarheid
0-2 weken
3-4 weken
Logo Janneke de Heus Orthopedagoog / Systeemtherapeut i.o. De Opgroeiwinkel is een praktijk voor Orthopedagogiek in Arnhem voor kinderen, jongeren en hun ouders. Voor alledaagse tot complexe gezinsvraagstukken. Gezinnen melden zich aan met vragen over o.a. stress, boosheid, angst, piekeren, genderdysforie, zelfvertrouwen, echtscheiding en of samengestelde gezinnen, verlies en ziekte in het gezin. Als er sprake is van een moeilijke situatie die opgroeien en opvoeden complex maakt heeft dit veelal gevolgen voor alle gezinsleden.

Je kunt bij de praktijk ook terecht voor wachtlijstoverbrugging. Sta je op de wachtlijst bij een jeugd- of ggz organisatie? Neem contact met ons op dan kijken we wat wij voor jou in de tussentijd kunnen betekenen.

Je kunt bij de Opgroeiwinkel terecht met een verwijzing van de wijkcoach, jeugdarts of huisarts en je kunt er ook voor kiezen om zonder verwijzing aan te melden en de behandeling zelf te betalen.

Bij de Opgroeiwinkel kun je terecht voor
- Individuele behandeling voor kinderen en jongeren
- Groepsbehandeling voor kinderen, jongeren en ouders
- Systeemtherapie / Gezinsbehandeling
- Mindfulness

Middels creatieve oefeningen, lichaamsgerichte oefeningen, schrijfoefeningen, gesprekstechnieken en verschillende oefeningen voor thuis werken we aan jouw vraag. We kijken wat voor jou het beste werkt. Deze oefeningen komen voort uit wetenschappelijk onderbouwde behandeltechnieken zoals CGT dat staat voor Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance & Commitment Therapy, ACT4kids, Write Junior of ook wel schrijftherapie, Oplossingsgerichte therapie, Systeemtherapie met het gezin en Mindfulness voor kinderen en ouders.

KIESgroep: KIES staat voor Kind In Een Scheiding. In samenwerking met de gemeente Arnhem, basisscholen en wijkcoaches bieden we al meerdere jaren KIESgroepen aan voor kinderen die te maken hebben met de scheiding van hun ouders. Gratis en zonder verwijzing toegankelijk.

Interesse? Wil je meer weten of aanmelden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking via 06-18793511 of mail naar info@opgroeiwinkel.nl
Beroepsgroep(en)
Psycholoog, orthopedagoog, pedagoog
Registratie(s)
Nederlandse Vereniging van pedagogen en Onderwijskundigen (NVO)
Specialisme(n)
Angst of dwangproblemen
Echtscheiding
Gezinsproblemen
Verlies en rouw
Zingeving en identiteit
Leeftijdsgroep(en)
0-4 jaar
12-18 jaar
18-25 jaar
4-12 jaar
Taal/Talen
Nederlands
Engels
Kinder- en Jeugdpraktijken Regio Arnhem